Litt om oss

Godkjente ekvipasjer

Terminliste

Fotoalbum

Nyhetsarkiv

NORSAR

Linker

Gjestebok

Kontakt oss


 
Klikkerkurs mar 2008
Klikkerkurs aug 2008

Lydighetskurs med Martine Hansen

Helgen 17. - 18. november arrangerte vi lydighetskurs. Det var Hilde som var primus motor, og som skaffet instruktør. Martine Hansen er som hun selv sa det; "litt over middels interessert i hund."

Det var 7 spente kursdeltakere som møtte opp lørdag formiddag. På forhånd hadde vi fått tilsendt litt informasjon, så helt uforberedte var vi ikke. Vi visste det ville bli gitt innføring i bruk av klikker, noe flere av oss har vært nysgjerrige på. Noen av oss var nok litt skeptiske til klikkertrening, men den skepsisen ble sterkt redusert i løpet av de to dagene kurset varte. Martine mente at smilene våre ble bredere etter hvert som vi avanserte.

Vi startet med helt basic innlæring av klikk, og avanserte til bruk av doggie-zen. Vi var innom øvelsen sitt, sitt under marsj, dekk, dekk under marsj og innkalling. Det ble trent i korte økter, og vi ble servert en god del teori mellom øktene. Vi fikk også prøve oss på å gå fri ved fot uten hund, noe som nok gav de fleste av oss en aha-opplevelse. Ting en tar for gitt er plutselig ikke så lette allikevel.

Hilde og Heidi sørget for at vi ble servert varm lunsj begge dagene, og Heidi hadde stilt Vesletun til fri disposisjon. Skal si det var godt å komme i hus en liten tur, for til tross for at det var fint vær, var det kaldt.

Heidi var flittig med kameraet i helgen, og hvis du ønsker å se noen av bildene kan du klikke her.

 
 

Publisert 27 november 2007 kl 19:30