Litt om oss

Godkjente ekvipasjer

Terminliste

Fotoalbum

Nyhetsarkiv

NORSAR

Linker

Gjestebok

Kontakt oss


 A-prøver i Atrå 26. oktober 2008

Søndag 26.oktober ble det avviklet A-prøver i Atrå. Elgjakt gjorde at vi måtte prøve å få lagt alle spor og rundering i et begrenset område. Atråskogen er mye større enn vi tror og vi fikk lagt 5 fine spor og en helt ny runderingsløype med flere utfordringer. Fem ekvipasjer skulle i ilden på spor, mens tre ekvipasjer skulle rundere. Det var knyttet stor spenning til om det ble godkjent nye ekvipasjer denne dagen, da hele 3 av dem var førstegangs godkjenninger. Det var snakk om andre konteprøve for 3 av dem, altså siste sjanse for å bli godkjent i år. 

Dommere var Astri Hauge, Tommy Johnsen og Margit Gåra. Ekvipasjene kom fra Telemark, Buskerud og Sør Rogaland. 

Astri og Heidi startet dagen kl 08.00 med utlegging av spor. Etter hvert kom Margit, Bjørg og Sonja og la de resterende sporene. Vi hadde nydelig høstvær, og sjelden har vel skogen vært så full av ekstra figuranter. Alt fra småspeidere til mann med krykker fikk hundene møte på. Dette medførte ingen problemer. Gratis reklame for NRH. 

Etter 10 timer hadde alle vært i ilden, og resultatet var 1 ny godkjent ekvipasje - Sonja som bor på Veggli. 2 re-godkjenninger - Tommy og Monica. 2 av 5 besto sporet, mens 2 av 3 besto runderingen. Gratulere til de som besto, lykke til ved neste forsøk for de som ikke hadde hellet på sin side denne dagen.

Se bilder fra prøvene her...

   
 

Publisert 30. oktober 2008 kl. 16:15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Free counter and web stats