Litt om oss

Godkjente ekvipasjer

Terminliste

Fotoalbum

Nyhetsarkiv

NORSAR

Linker

Gjestebok

Kontakt oss


 Medlemsmøte torsdag 13. november 2008


Innkallingen var til et aktivt medlemsmøte - ta med kopp og hodelykt!

Laget har en lavvo som ikke er alt for mye i bruk, så styret bestemte at det var på tide å grave den frem fra glemselen. Vi var heldige med været, gradestokken viste rundt 0 og det var forholdsvis klart vær med fullmåne. Gaustatoppen dannet en flott bakgrunn for møtet der den lå opplyst i måneskinn, og med en liten lue av skyer. Det er ikke uten grunn den omtales som Nord-Europas vakreste fjelltopp!

Vi var 10 stykker som møtte opp, og det var i grunnen en passe flokk da lavvoen er beregnet på 8 - men det er selvsagt soveplasser. Det var ikke den enkleste jobben å sette opp lavvoen, men når vi etter hvert fikk opp stengene før vi trakk over duken, så gikk alt så mye bedre. 

Det ble servert kaffe, te og kakao i tillegg til kake og melisboller. Bjørn hadde bursdag denne dagen, så det måtte jo feires! Dessuten er det flere av våre andre medlemmer som har bursdag i november - det ble en flott felles feiring. 

Bjørn hadde i anledning møtet fått låne en kraftig lykt. Det var greit å få testet den, da laget vurderer å kjøpe en tilsvarende. Den vi hadde gikk jo med i snøraset for noen sesonger siden. Det ble også en liten mannekengoppvisning, da vi ønsker å fornye oss litt før vintersesongen setter inn. Vi ble enige om antrekket, så nå er det bare å innhente tillatelse til å bruke logen samt å prøve å få noen sponsorer for å presse prisen nedover. Vi regner med at det er flere som vil kjøpe dersom plaggene blir rimeligere. 

Takk for et hyggelig møte!

Rena


 
 

Publisert 15. november 2008 kl. 12:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Free counter and web stats