Rjukan lag -

Litt om oss

Godkjente ekvipasjer

Terminliste

Fotoalbum

Nyhetsarkiv

NORSAR

Linker

Gjestebok

Kontakt oss


Trening på Torget under langåpent torsdag 22. mai 2008

Når handelsstanden på Rjukan arrangerer langåpent, ønsker de at det skal være stor aktivitet i sentrum. Selv om hovedfokus er lang åpningstid i forretningene, som denne dagen har gode tilbud, vil de også vise fram at Rjukan har mye å by på av andre aktiviteter enn shopping.
 
Rjukan lag har i år et stort ønske om å bli lagt mer merke til i bybildet, og da var det lett å svare ja på en forespørsel om vi kunne bidra med noe. Denne kvelden var begge våre A-ekvipasjer forhindret fra å komme, men vi har jo så mange som er i startgropa. Vi la det hele opp som en treningskveld, og så fikk vi bare se hvordan det hele utartet seg.
 
Heidi og Cintia tok med en del av sin private agilitybane og Svein var ute og hentet paller og pallekarmer sånn at vi kunne gjemme figuranter. For valper var jo dette en flott anledning til å prøve seg i nye miljøer, og for de mer voksne hundene var det en god trening i konsentrasjon.
 
Det mest gledelige var at det kom en god del mennesker for å se på hva vi drev med, og vi håper de gikk fra oss med litt mer kunnskap om hvordan en hund kan brukes, enn da de kom.
 
Les fra Heidis blogg, og se flere bilder her...

 
.

Før vi kom igang

 

 
 

Publisert 23. mai 2008 kl. 19:30