Litt om oss

Godkjente ekvipasjer

Terminliste

Fotoalbum

Nyhetsarkiv

NORSAR

Linker

Gjestebok

Kontakt oss


 Torsdagstrening med komplikasjoner

Det som startet som en god treningsøkt endte med store smerter for Bjørn. Han skulle ligge figurant for Finn og Steffi, og siden Steffi skal lære å melde på "høye" figuranter ble han plassert opp på et brakketak. Belønning for Steffi er tennisball, og Bjørn fikk beskjed om å kaste denne slik at han kunne klatre ned fra taket og fortsette belønningen på bakken. 

Steffi markerte kjempefint, og Bjørn kastet ballen - men han klatret ikke ned fra taket. Han ble liggende på taket med skulderen ute av ledd, og klarte nesten ikke å bevege seg. Det ble rett og slette en liten redningsaksjon for å få ham ned. Etter flere forsøk på å få tak i traktor med frontlaster, fikk vi til slutt tak i en hjullaster. Bjørn klarte å komme seg over i skuffen på denne, og ble heist ned. Endelig nede ble han liggende over et bord til ambulansen kom for ta ham med videre. Dessverre for Bjørn klarte ikke verken ambulansepersonellet eller Anita å sette inn veneflon, så han måtte transporteres uten å ha fått smertestillende. Vi kan jo bare tenke oss hvordan det føltes.

Takk for din innsats som figurant Bjørn, og vi ser fram til å se deg på trening igjen. En liten trøst kan det jo være at Max hadde et kjempefint søk før du skadet deg.

Flere bilder fra treningen kan ses her...

     
 

Publisert 20. juni 2009 kl. 12:15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Free counter and web stats