Litt om oss

Godkjente ekvipasjer

Terminliste

Fotoalbum

Nyhetsarkiv

NORSAR

Linker

Gjestebok

Kontakt oss


Lag 4 - Astri Hauge - Atråskogen

Lag 1 - Margit Gaara

Lag 2 - Hanne Henden

Lag 3 - Erik Gunnerud

 
Ekvipasjer på lag 4 var: Hildur Eilertsen m/? Ixie, Kirsten Plum Bjøness m/schaefer ?, Theresia Staaland m/aussi Java, Tove Bryn m/blanding Balder, Sonja M Hansen m/?, Anita Staver m/berner sennen Zombro og instruktør Astri Hauge m/pumi Chera.

Det var et trivelig damelag, med "våre" to bergensere med sin egen lille internhumor - men det er jo litt festelig for oss andre også. Bergenserne har nå kommet så langt at de ikke krangler lenger, de bare demonstrer mot hverandre. Jeg tror de fleste koste seg og følte at de hadde utbytte av helgen.

Det var litt sportrening og noe rundering. Toves hund ble introdusert for spor for første gang. Etter at man fant ut at det var lurt å begynne med slepespor gikk det veldig bra. Han er jo en liten propell, men han har evnen til å konsentrere seg bare han får litt tid og litt påvirkning. 

Astris hund runderte vi med. Hun går som en kule - men ta med hørselvern! Den frøkna er høyrøsta (hunden altså.)

Theresia hadde med sine to hunder. En valp som det ble gått spor med - veldig bra forresten. Og så Java da, som hadde feilmeldt et par ganger i starten av runderingen. Vi laget et opplegg for å kunne plukke dette vekk, men sånn ble det ikke. Java feilmeldte ikke verken lørdag eller søndag.

Så var det Sonja, som skal prøve seg på A i år. Hun var ganske fortvilet da hunden hadde startet å melde i begynnelsen av runderinge. Hun fikk noen råd og vink på veien videre. Hun kommer kanskje tilbake for at Astri skal få se mer til hunden også i andre øvelser, for så eventuelt å gi henne en innstilling.

Videre var det Kirsten fra Oslo med sin schaefertispe med løpetid. Her var det spor som sto på programmet. Det gikk bra utover helgen, men hunden er noe vanskelig å lese. Hun var veldig fornøyd på lørdag, men ikke fullt så kry på søndag da oppgavene var litt vanskeligere. Astri mener det kun er mengdetrening som gjelder.

Hildur trente sin Ixie. Han er en liten propell av en hund, og målet var å sy sammen melding med rundering, samt at han skulle bli hos figuranten. Hildur fikk en bra helg med mye halsing og ingen løping fra figurantene.

Og så var det oss da. Kan vel si at jeg kanskje ikke har gitt denne hunden min god nok tid før jeg sa at han ikke er noen redningshundevne. Ikke det at han er racer, men i forhold til hva jeg har trent så gikk dette veldig bra. Han blir hos figuranter, kjente og ukjente. Han begynner å skjønne noe av øvelsen, og løper også ut uten påvirkning. Siste slaget så meldte han til og med - halsmelding!

Alt i alt en fin helg for alle!

Hilsen Anita

Hildur tok bilder, og de kan du se her...

 
     
 
Publisert 10. juli 2008 kl. 22:50