Startside

Godkjente ekvipasjer

Terminliste

Fotoalbum

Nyhetsarkiv

NORSAR

Linker

Gjestebok

Kontakt oss


 

Litt om oss

 

Norske Redningshunder er en landsomfattende og humanitær redningsorganisasjon. Oppgaven til  foreningen er å utdanne hundeekvipasjer for nasjonale og internasjonale redningsaksjoner hvor mennesker er savnet. Tidligere het vi Foreningen Norske Lavinehunder, og Rjukan mannen Kåre Engebretsen var en av 8 som var med på starte foreningen i 1956. Vi skiftet navnet til Norske Redningshunder i 1992. Foreningen er delt opp i distrikter og lokale lag. I Telemark og Aust-Agder, som er DIO 04, er det fire lag, Agder, Grenland, Midt-Telemark og Rjukan lag.


Rjukan lag ble 25 år i 2008. Opp igjennom disse årene har vi hatt 17 godkjente hunder fordelt på 12 hundeførere. Astri Hauge har vært medlem alle disse årene. Les stiftelsesdokumentet til Rjukan lag her. Og lagets første årsrapport og regnskap fra 1983 her. Laget har i dag 26 medlemmer og for tiden  ingen A-godkjente ekvipasjer, men flere under utdanning.   Styret i Rjukan lag består av 5 personer som er valgt for 2 år omgangen.


Rjukan lag er en aktivt og høyst oppegående forening. Vi har ukentlige treninger hvor vi samles for å gjøre "våre ting", jobbe med hunder. To ganger i året har vi et utvekslings program som i 2005 har sitt 15 års jubileum. Rjukan lag reiser til Sverige for å trene ruin og svenskene kommer til oss for å trene lavine. De siste årene har vi vært i Borås. Svenskene får gleden av å trene under Telemarks tak, Gaustatoppen. Dette er to av de store happeningene i laget i løpet av året.


Rjukan lag er klar for å rykke ut på aksjoner 24 timer i døgnet 365 dager i året

 

Kontakt oss på følgende måte:

 

Rjukan lag av Norske Redningshunder

v/ Rena Marie Aadalen

Moflotveien 119, 3660 Rjukan

Mob: 915 43 963

 

E-post: post@rjukanlag.no

 

Org nr: 983889034

 

Konto nr: 2620.21.08589

 

Vil du bli med å trene hund med oss? Klikk her

 

Rjukan lags referater