Litt om oss

Godkjente ekvipasjer

Terminliste

Fotoalbum

Nyhetsarkiv

NORSAR

Linker

Gjestebok

Kontakt oss


 Jubileumsfeiringen 12. september 2008

Den spede begynnelse 1976
Rjukan lags første år 1983
Jubileumsåret 2008

Rjukan lags 25 første år ble behørig feiret på Sandviken Camping fredag 12. september 2008. Tilstede var de fleste medlemmene med ledsagere, tidligere hundeførere Morten Bull og Jan Erik Fjellstad, leder i DIO 4 Trond Reiholm og tidligere overbetjent på Rjukan politikammer, Ottar Lien.

Festkomiteen hadde gjort en god jobb med pynting av border, og redigering av overblendingsserie (den kan du se her...). Toastmaster for kvelden var Kjell Kålås, og han gjorde en flott jobb. 

Leder av laget, Rena Aadalen ønsket velkommen med en tale skrevet av Talefabrikken på Miland skole (den kan du lese her...). Kjell geleidet oss videre gjennom kvelden med en lett blanding av skjemt og alvor. Kathe Angen hadde diktet en sang til oss (den kan du lese her...), og den falt i god jord.

Astri Hauge ble tildelt Ildsjelprisen fra Den Kongelige Forening for Norges Vel. 
Les hva Rjukan Arbeiderblad skiver her...

Som seg hør og bør under et jubileum var det noen som ga gaver. Fra Søren Våle mottok vi kr 5 000,-, fra Ottar Lien kr 3 000,- og fra Tinn kommune fikk vi kr 2 000,- og en flott blomsterbukett. Fra DIO 4 fikk vi en flott blomsteroppsats. Det var mange som hadde sendt sine hilsener, og Kjell formidlet dem på en fin måte. 

Kveldes kokk var Solveig Ausland Andersen, som hadde tatt med sin datter Evelin. De gjorde en kjempefin jobb.

Det kom mange gode historier i løpet av kvelden, og selv om pressen v/Rjukan Arbeiderblad var tilstede la ikke det noen demper på viljen til å fortelle.

Styret i Rjukan lag ønsker med dette å takke alle som bidro til å gjøre jubileet til en minneverdig feiring.

 

 

 Publisert 13. september 2008 kl. 14:00