Litt om oss

Godkjente ekvipasjer

Terminliste

Fotoalbum

Nyhetsarkiv

NORSAR

Linker

Gjestebok

Kontakt oss


 Svenskehelger

* 2001 Langefonn

* 2002 Borås

* 2003 Langefonn

* 2003 Borås

* 2004 Langefonn

* 2004 Borås

* 2005 Langefonn

* 2005 Göteborg

* 2006 Langefonn

* 2006 Göteborg

* 2007 Småroi

* 2007 Vårgårda 

* 2008 Fyrieggen

* 2009 Langefonn

 

Torsdag morgen dro vi avgårde. En gjeng med spente hundeførere og ledsagere. Vi var en lett blanding av helt nybegynnere, noe erfarne og veldig erfarne. Mest spent var nok Astrid, som var med for aller første gang.

Innkvareringen på Tånga Hed  må vel sies å være bortimot perfekt. Det er "ungefär 45 minuter" til alle treningsområdene. Hvis du ikke bruker helikopter da...

Fredag var vi på Stenebetong i Herrljunga fram til lunsj. Et ypperlig sted for å sjekke hvor miljøsterke hunden er. Her ble vi sendt gjennom en hinderløype hvor handtering av hund var et tema. Her var det klatring, kryping og balansering for både hund og fører. Hundene skulle løftes over mur, krype, balansere, bæres, dekkes i en rute omgitt av pølsebiter og stalles opp på rekke vekk fra hundefører. Det gikk faktisk helt smertefritt for alle. Etter lunsj delte vi oss i to. En gruppe dro til ruinbyen i Borås, den andre ble igjen for å søke på området rundt Tånga Hed.

Lørdag var det avgårde til et gedigent steinbrudd. Her var det lagt opp til en øvelse for oss. Det er underlig hvordan vi lar oss lure år etter år - men vi lærer jo en del av det også. Midt under øvelsen var det et helikopter som surret over hodene våre. Ganske snart landet det, og Bjørn ble tatt ut av øvelsen for å bli med Christian en tur opp. Tror ikke jeg har sett Bjørn glise sånn noen gang tidligere. Etter lunsj var det flere av oss som lot seg lure med en tur opp i helikopteret - utrolig hvor lettlurte enkelte er. 

Søndag var det tilbake til Herrljunga. Vi ble delt i tre grupper, og søkte gjennom bygg og støpeformer. Noen av hunden tok et ufrivillig bad i oppsamlingskummen for kjølevann og slipestøv - de fikk en god såpevask etterpå. Etter lunsj bar det rett hjemover - bare avbrutt av en stopp på Torp kjøpesenter i Uddevalla for de fleste og på Nordby for noen.

Mitt inntrykk etter helgen er at alle som var med gleder seg til neste tur. For ikke å snakke om at vi gleder oss til å møte våre svenske treningsvenner i Rjukanfjella til vinteren.

Rena

 
For å se bilder fra turen kan du klikke her...
 
 

Publisert 01.oktober 2008 kl. 21:10