Litt om oss

Godkjente ekvipasjer

Terminliste

Fotoalbum

Nyhetsarkiv

NORSAR

Linker

Gjestebok

Kontakt oss


 Klikkerkurs m/Kristin Gudem

Helgen 17. - 18. april arrangerte Rjukan lag klikkerkurs med instruktør Kristin Gudem. 14 ekvipasjer deltok, noen helt ferske og noen som hadde vært med på dette tidligere. Kristin har lang erfaring med å trene hunder på elitenivå, og har flere ganger vært leder for det norske landslaget i lydighet. 

Det var mange spente hundeførere som møtte til sin første kursdag. Det var ikke lett å få til en dialog, men etter hvert (les søndag) løsnet det for de fleste. Det er jo ikke lett å vite hva en skal spørre om når en ikke helt vet hva som skal skje. 

Kristin gav en god innføring i positiv hundetrening før hundene ble hentet ut fra bilene. Den første økten kunne nok virke ganske kaotisk og forvirrende, men alle deltakerne fikk ganske fort taket på prinsippene i klikker- trening. Det var stor framgang å se i løpet av lørdagen. For de som hadde vært med på dette tidligere var kriteriene naturlig nok en del høyere, og vi så fort at behovet for et kurs var tilstede. Det er utrolig hvor fort enkel lærdom går i glemmeboken.

Søndag var det litt mer prat mellom øktene, og det kom stadig nye spørsmål om metoder og hvordan man skal fortsette for å få framgang i treningen. Det var en merkbar framgang hos alle ekvipasjer, og det var helt tydelig at alle hadde tatt til seg mye lærdom i løpet av helgen. 

En stor takk til Kristin for at hun tok turen til Atrå denne helgen.

Bilder kan du se her...

 
     
 

Publisert 20. april 2010 kl. 21:25

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Free counter and web stats