Litt om oss

Godkjente ekvipasjer

Terminliste

Fotoalbum

Nyhetsarkiv

NORSAR

Linker

Gjestebok

Kontakt oss


C-kurs og treningssamling i Tinn Austbygd 4. - 6. juni 2010

 

Tradisjonen tro arrangerte Rjukan lag også i år treningssamling i Tinn Austbygd. Nytt av året var at vi også arrangerte C-kurs etter de nye reglene til godkjenning hos NRH. I løpet av helgen var det flere ekvipasjer som besto spor klasse C, en ekvipasje besto spor klasse B og en ekvipasje besto både spor og rundering klasse B. Vi gratulerer dem alle!

Vi hadde i år tre lag og instruktører var Anders Sten Nessem, Gina Lie og Olav Lie. Ut fra de tilbakemeldingene vi har fått har alle tre gjort en god jobb. De aller fleste ekvipasjen hadde framgang i løpet av helgen, og reiste hjem med en god følelse av å ha oppnådd det de ønsket med helgen. Andre fant ut at dette kanskje var litt i overkant av hva de ønsker å jobbe med, men det er jo også en god ting å finne ut på et tidlig tidspunkt.

Alle fikk med seg noen tips og råd om videre trening og fokusområder, og forhåpentligvis vil dette føre til videre framgang når treningen fortsetter hjemme.

Været viste seg nok en gang fra sin fineste side, og med de treningsterrengene vi har i Tinn manglet det ikke godord. At hyttene på campingen kunne vært bedre utstyrt får vi bare leve med.  

Se flere bilder her...

 

 

 Publisert 09. juni 2010 kl. 17:55

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Free counter and web stats