Litt om oss

Godkjente ekvipasjer

Terminliste

Fotoalbum

Nyhetsarkiv

NORSAR

Linker

Gjestebok

Kontakt oss


 Vinterkurs i Rjukanfjella 2010

Helgen 4. - 7. mars 2010 ble det avviklet rekrutt og B kurs på Langefonn. Langefonn er som skapt for denne typen kurs der det ligger midt i søksfeltene med Gaustatoppen rett bak, som et symbol på skredfaren. 

Deltakerne ble delt i to lag som fikk felt på hver sin side av hytta, men selv med så kort vei til feltet var det ingen vei utenom graving av hundehule. Været viste seg ikke fra sin beste side, men for de hundene som lå i hundehule for første gang var det kanskje like greit at det blåste og snødde. De fant nok fort ut at hula var det beste stedet å være.

Ekvipasjene var fra helt nybegynnere som ikke hadde trent på snøsøk tidligere i det hele tatt, til A-nivå. I løpet av helgen ble en godkjent B og en godkjent rekrutt. Vi gratulerer Inger med Zakk og Emil med Molly. Lykke til videre!

Noen av hundene fikk i løpet av helgen prøve seg noen runder på scootersleden, noe som nok falt vel så godt i smak hos hundeførerne. Andre hunder fikk prøve seg i parallellsøk. Noe som kan være en utfordring når begge hundene vil inn til samme figurant samtidig. Det løste seg til alles tilfredsstillelse. 

For flere bilder klikk her...

     
 

Publisert 08. mars 2010 kl. 20:55

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Free counter and web stats