Litt om oss

Godkjente ekvipasjer

Terminliste

Fotoalbum

Nyhetsarkiv

NORSAR

Linker

Gjestebok

Kontakt oss


 Svenskehelger

* 2001 Langefonn

* 2002 Borås

* 2003 Langefonn

* 2003 Borås

* 2004 Langefonn

* 2004 Borås

* 2005 Langefonn

* 2005 Göteborg

* 2006 Langefonn

* 2006 Göteborg

* 2007 Småroi

* 2007 Vårgårda 

* 2008 Fyrieggen  

* 2008 Vårgårda 

* 2009 Langefonn 

* 2009 Borås

* 2010 Langefonn

 

 

I år var vi 8 personer og 7 hunder som reiste til Sverige for å trene ruinsøk. Litt usikre på hva som ville møte oss var vi nok. Det er ikke hvert år vi får beskjed om å ta med seng/liggeunderlag. Når vi vel var framme var det vel nesten som om vi sto å måpte. For et område vi skulle få trene på! Skanska Maskin AB hadde stilt hele sitt lagerområde (inkl bygninger) til vår disposisjon. For å si noe om størrelsen på området, så kunne det fint vært 4-5 lag som trente innendørs på samme tid. På fredag holdt vi oss ute for å ikke gå i veien for de som arbeidet, men stadig var det arbeidere som spurte om de var i veien for oss. Hvilken gjestfrihet! Første natt lå vi i brakker, men etter arbeidstids slutt på fredag ble vi innlosjert i kontorbygget. Det var bare å velge seg et kontor, så hadde vi faktisk enkeltrom. Det var nesten ikke til å tro, og selvsagt vil Skanska-ansatte bli prioritert om de skulle forville seg i våre områder ;)

De fleste hundene har vært med på denne type søk før, men vi hadde også med et par som var ganske så ferske på dette området. Ikke at det hadde noen betydning for de hundene som hadde søkt i bygg tidligere, det var utrolig vanskelige forhold og selv de svenske hundene slet til tider med lokalisering - og de har søkt her tidligere. Ferten gikk rett opp til taket for så å dette ned på helt andre steder enn vi ville trodd. Ikke bare hundene som måtte tenke seg om her. 

Vi hadde tilbud om å også trene i det store steinbruddet hvor vi har vært et par ganger tidligere, men vi valgte å holde oss på samme område hele helgen. Det var jo hele tiden nye gjemmesteder, og selv om underlaget stort sett var stødig så var det miljøutfordringer i fleng. Vi fikk også søke i mørket, noe de aller fleste taklet veldig bra. Heising av hund var heller ikke noe problem, selv om noen var mer urolige enn andre. Det er godt å se at hundene våre tåler å bli håndtert av andre selv om vi ikke trener noe særlig på dette.  

Lena, Karl og Anna var med på å gjøre helgen helt super. De disket opp med de nydeligste retter, og kakene håper jeg vi får oppskrift til. Tusen takk - dette kan vi leve lenge på!

Flere bilder kan ses her...

 

 

 

Publisert 04. oktober 2010 kl. 22:15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Free counter and web stats